В УДФСУ провели онлайн-лекцію присвячену Основному Закону держави

В УДФСУ провели онлайн-лекцію присвячену Основному Закону держави

Сьогодні, в Університеті державної фіскальної служби України Школа сучасного лідерства Навчально-наукового інституту інформаційних технологій провела онлайн-лекцію до 25-ї річниці Конституції України присвячену головному закону держави. Участь у заході взяли студенти, науково-педагогічний склад ННІ ІТ, а також всі бажаючі доторкнутися до історії становлення незалежної держави.

Спікером заходу був представник Черкаського державного технологічного університету, український історик Валентин Лазуренко. Зазначимо, що він є послідовником та завзятим прихильником Михайла Сироти, голови комісії з доопрацювання та узгодження проекту Конституції України (1998р.) якого по праву називають «батьком» головного закону держави.
Під час онлайн-лекції, спікер розповів слухачам про історичну постать основоположника Конституції, описавши його лідерські та особисті якості, яких треба наслідувати.
Варто відмітити, що сьогодні було започатковано співпрацю та академічний обмін між УДФСУ та Черкаським державним технологічним університетом.

УДФСУ шанує свою історію, свою країну та її відданих творців!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *