В Університеті ДФС України провели семінар практикум «Профілактика стресу під час пандемії»

В Університеті ДФС України провели семінар практикум «Профілактика стресу під час пандемії»

Сьогодні в Університеті державної фіскальної служби України відбувся семінар-практикум «Профілактика стресу під час пандемії». Захід провели практичні психологи відділу організації виховного процесу та соціальних питань з метою ознайомлення молоді із поняттям «стрес» та інформування студентів про те, як розвинути стресостійкість і запобігти розвитку стресових ситуацій та його наслідків.

Під час семінару розглянули ознаки стресу, стадії стресу, види реакцій на стрес. Окремо зупинились на соціальних аспектах стресу в суспільстві. Крім цього, психологами були надані рекомендації щодо профілактики стресу, а також алгоритм дій при гострому стресовому стані.

Слід зазначити, що тема семінару є дуже актуальною, адже у сучасному житті стреси відіграють значну роль, вони впливають на поведінку людини, її працездатність, здоров’я, взаємовідносини з оточуючими й у родині. Переважна більшість людей в сучасному суспільстві знаходиться під впливом стресу. Це пов’язано з необхідністю засвоєння і  перероблення великого обсягу інформації, тому й виникає проблема емоційного стресу, тобто напруження і перенапруження фізіологічних систем організму під впливом емоційних чинників.

За потреби ви можете звернутися за психологічною допомогою до психологів  Костевської Наталії Валеріївни та Давиденко Наталії Василівни (медичний центр УДФСУ каб. 104, тел. 0671946509).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *