В Університеті ДФС України розпочалася Літня школа з іноземних мов «Enjoy studying!»

В Університеті ДФС України розпочалася Літня школа з іноземних мов «Enjoy studying!»

29 червня в рамках потужного профорієнтаційного проєкту Літні школи кафедра сучасних європейських мов розпочала триденний цикл інтерактивних заходів з іноземних мов «Enjoy studуing!», що об’єднав студентів спеціальності «Філологія» і старшокласників Ірпінського регіону та міста Києва. Загалом взяли участь 28 осіб.

Слухачі мали можливість в комфортних умовах неформального спілкування з використанням технології швидкого інтерактивного знайомства «Ice-breaking questions» познайомитися з членами команди; тімбілдінг «Make up quotation» дозволив отримати цікаву інформацію про ефективність командної роботи та сприяв розвитку навичок роботи в команді завдяки засобам іноземної мови. Інтерактивна кіногодина «Inside out» і брейн-ринг «Знавець культури англомовних країн» спрямований на підвищення інтересу слухачів Літньої школи до вивчення англійської мови.

Після проведених заходів випускники шкіл відвідали музей Університету та познайомилися з його славетною сторічною історією. Учасники Літньої школи охоче поділилися враженнями про свій перший день. Так, студентка-філолог Діана Мальчик зауважила: «Відразу нас зацікавили інтерактивною грою-знайомством, після якої зникла напруга між усіма та з’явився інтерес».

«Дуже сподобався перегляд мультфільму в оригіналі, адже я вважаю, що сприйняття іноземної мови на слух – це невід’ємна складова її вивчення»,- зазначила другокурсниця Христина Наумович.

«Найбільш захоплюючим був брейн-ринг, де учасники мали змогу проявити інтелектуальні здібності та рівень володіння мовою»,- підсумувала учениця середньої загальноосвітньої школи №17 м.Ірпінь Наталія Ціциленко.

Отже, кафедра сучасних європейських мов з нетерпінням очікує наступної зустрічі зі своїми слухачами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *