Відбулося засідання ректорату Університету ДФС України

Відбулося засідання ректорату Університету ДФС України

В Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбулося чергове засідання ректорату. Участь у ньому взяли в.о. ректора УДФСУ Валентина Унинець-Ходаківська, проректори, директори Навчально-наукових інститутів, керівники структурних підрозділів та інші члени ректорату.

Традиційно, розпочала засідання в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська, яка окреслила головні питання й напрямки роботи засідання, а також від імені усього колективу УДФСУ привітала ювілярів та побажала їм міцного здоров’я, миру, злагоди, благополуччя та плідної й результативної роботи.

Учасники засідання розглянули поточні питання, які стосуються життєдіяльності закладу вищої освіти. Зокрема, розглянули звіт про роботу Центру творчого розвитку та виховання «Сузір’я», обговорили план заходів до сторіччя університету, а також підіймалися питання щодо етапів реорганізації УДФСУ, в рамках яких особливу увагу приділили питанням філій закладу вищої освіти. Крім цього, на порядку денному обговорили інші аспекти діяльності університету та його підрозділів.

За підсумками засідання, було окреслено пріоритетні напрями діяльності та подальші напрями для оптимізації роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *