Відбувся благодійний фестиваль «IRPIN DOBRO FEST»

Відбувся благодійний фестиваль «IRPIN DOBRO FEST»

28 червня в місті Ірпінь відбувся благодійний фестиваль «IRPIN DOBRO FEST», який організували Первинна профспілкова організація студентів та курсантів Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) та сестринство «Kappa Delta Phi» спільно з Ірпінською міською радою, Асоціацією жінок України “Дія” Приірпіння, інформаційним агентством ITV, сайтом міста Ірпінь (04597 com.ua) та morshynska sport. Мета заходу – благодійний збір коштів, а також згуртувати спортивну молодь Ірпінського регіону.

У рамках фестивалю відбувся забіг, у якому взяли участь понад 20 осіб. Кожен зареєстрований учасник зробив благодійний внесок. Кошти, отримані від благодійного заходу, будуть спрямовані задля допомоги молодій ірпінчанці Юлії Савельєвій. Діагноз – інвазивна протокова карцинома молочної залози.

Під час «Irpin Dobро fest» можна  було не тільки взяти участь в забігу, але й гарно відпочити. На Центральній площі міста Ірпеня функціонували зони відпочинку, були проведені різні сімейні естафети, майстер-класи та багато інших розваг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *