Університет ДФС України впевнено покращує рейтингові показники у щорічному консолідованому рейтингу закладів вищої освіти України

Університет ДФС України впевнено покращує рейтингові показники у щорічному консолідованому рейтингу закладів вищої освіти України

Університет державної фіскальної служби України (УДФСУ) серед найкращих вишів у консолідованому рейтингу закладів вищої освіти України! Інформаційний ресурс «Освіта.ua» оприлюднив консолідований рейтинг закладів вищої освіти України 2021, у якості вихідних даних для складання якого використані найбільш авторитетні серед експертів та засобів масової інформації національні рейтинги навчальних закладів України: «Топ-200 Україна», «Scopus» та «Бал ЗНО на контракт», кожен з яких використовує різні критерії оцінювання вищих навчальних закладів.

Порівняно з 2020 роком УДФСУ покращив свої позиції на 21 пункт, посівши 80 місце з 242 закладів вищої освіти включених до рейтингу. У свою чергу, за даними цього ж рейтингу серед найкращих закладів вищої освіти міста Києва УДФСУ посів 15 місце серед 57 навчальних закладів столиці.

Вітаємо весь колектив УДФСУ із черговою перемогою! Показники рейтингів – це результати плідної роботи кожного! Пишаємося, що наша університетська спільнота зібрала найкращих, тих, хто націлений на розвиток університету та його структурних підрозділів. Далі – тільки краще, тільки вперед!

Довідково:

Рейтинг «ТОП-200 Україна» – базовим принципом ранжування університетів у рейтингу є забезпечення повної відкритості, прозорості і незалежності ранжування університетів. Для укладання рейтингу використовувалися відкриті дані прямих вимірів, виставлені на відкритих веб-ресурсах незалежних національних та міжнародних організацій і установ.

Рейтинг «Scopus» – результати рейтингу вищих навчальних закладів базуються на показниках бази даних Scopus, що є інструментом для відстеження цитованості наукових статей, які публікуються навчальним закладом або його працівниками у наукових виданнях. У рейтинговій таблиці вищі навчальні заклади України ранжовані за індексом Гірша – кількісним показником, що базується на кількості наукових публікацій і кількості цитувань цих публікацій.

Рейтинг «Бал ЗНО на контракт» – рейтинг закладів вищої освіти за показником середнього бала ЗНО абітурієнтів минулого року, яких зараховано до вишів на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб (контракт).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *