Відбулася зустріч представників Університету ДФС України зі стейкхолдером програми ФінТех, інвестиційним експертом Сергієм Івагло

Відбулася зустріч представників Університету ДФС України зі стейкхолдером програми ФінТех, інвестиційним експертом Сергієм Івагло

Відбулася зустріч представників Університету державної фіскальної служби України з Президентом громадської організації «Діловий клуб «Партнер», членом Громадської Ради Міністерства освіти і науки України, директором товариства з обмеженою відповідальністю «Центр по створенню сімейного капіталу», стейкхолдером освітньої магістерської програми «Фінансові технології» – Сергієм Івагло.

Участь у зустрічі взяли проректор з науково-педагогічної роботи міжнародної діяльності та інвестицій, гарант освітньо-професійної програми «Фінансові технології»  Віктор Тринчук, в.о. начальника відділу інформації та зв’язків з громадськості Тамара Маркелова та помічник ректора Ольга Зирянова.

Під час зустрічі учасники обговорили низку актуальних питань, які стосуються пріоритетних напрямів співпраці, акцентувавши увагу на освітній магістерській програмі «Фінансові технології», заснованої під патронатом Міністерства фінансів України на базі Університету ДФС України та Львівської політехніки щодо взаємної співпраці.

Варто зазначити, що Сергій Івагло також поспілкувався зі студентами, яким розповів про фінансову грамотність, тренінгову гру «Життєвий капітал» та про те, як розумно використовувати свої фінансові можливості у повсякденному житті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *