До Університету ДФС України завітав професор з Німеччини Фольфганг Бокс

До Університету ДФС України завітав професор з Німеччини Фольфганг Бокс

До Університету державної фіскальної служби України завітав професор Фольфганг Бокс – фінансист, податковий адвокат, колишній керівник фінансового управління в м. Ніосі.

Участь у зустрічі взяли проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та інвестицій Віктор Тринчук, провідний фахівець кафедри управлінського обліку, бізнес аналітики та статистики УДФСУ Ольга Зирянова, в.о. завідувача відділу міжнародного освітнього співробітництва Дмитро Чайковский.

Підкреслимо, що наразі Фольфганг Бокс має титул почесного професора нашого університету, активно займається адвокатською діяльністю (допомагає біженцям з приводу податкових питань), благодійною діяльністю (підтримує дитячі будинки в Україні та Росії), є знаним єгиптологом (за останній рік побачили світ його дві книги про Єгипет).

Фольфганг Бокс раніше протягом трьох місяців читав в університеті курс лекцій з міжнародного податкового права, та за власні кошти організовував візит викладачів та студентів університету до Німеччини.

У рамках візиту обговорили питання продовження тісної освітньої та наукової співпраці з університетом, ознайомились із матеріально-технічною базою, умовами й особливостями навчання.

Університет ДФС України дякує Фольфгангу Боксу за візит та сподівається на плідну співпрацю в майбутньому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *