Відбулося чергове засідання ректорату Університету ДФС України

Відбулося чергове засідання ректорату Університету ДФС України

Сьогодні в Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбулося засідання ректорату під головуванням в.о. ректора УДФСУ Валентини Унинець-Ходаківської. Засідання відбулося за участі проректорів, директорів Навчально-наукових інститутів, керівників структурних підрозділів та інших членів ректорату.

Учасники засідання обговорили низку важливих питань діяльності університету та його структурних підрозділів. Зокрема, про стан підготовки до опалювального періоду 2021-2022 навчального року, досвід організації відбору кадрів та проходження служби працівниками Слідчої служби Міністерства фінансів Грузії, а також стан підготовки до Національного студентського форуму: освіта, лідерство, відповідальність, який відбудеться з 20 по 21 серпня 2021 року на базі УДФСУ.

Також присутні розглянули інші питання діяльності закладу вищої освіти та окреслили подальші кроки роботи з метою удосконалення кожного з напрямів. Крім цього, на засіданні ректорату привітали науково-педагогічних працівників та співробітників, які відзначають свої ювілеї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *