Запрошуємо взяти участь у змаганні “Монетарна політика: виклик НБУ університетам”

Запрошуємо взяти участь у змаганні “Монетарна політика: виклик НБУ університетам”

 Шановні колеги!

Національний банк України засвідчує Вам свою повагу та висловлює щиру подяку за активну участь у заходах Національного банку.

Запрошуємо Вас, Ваших колег та студентів Вашого навчального закладу взяти участь у змаганні “Монетарна політика: виклик НБУ університетам” (NBU University Challenge), що відбуватиметься протягом вересня – листопада 2021 року. Метою заходу є посилення практичних навичок студентів з питань сучасного макроекономічного аналізу, а також підвищення обізнаності щодо ухвалення Національним банком рішень у сфері монетарної політики та фінансової стабільності.

Формат NBU University Challenge – змагання між командами-представниками різних закладів вищої освіти. Передбачається, що учасники студентських команд будуть виконувати роль членів Комітету з монетарної політики Національного банку, аналізуватимуть поточну економічну ситуацію в країні та пропонуватимуть своє рішення з монетарної політики. У змаганні можуть брати участь декілька команд (3 – 5 студентів) від одного закладу вищої освіти. Кожна команда повинна мати власного наставника-викладача. Більше інформації – на сайті події https://events.bank.gov.ua/uchallenge2021/

Для участі у змаганні команди мають зареєструватися за посиланням https://forms.gle/CRwwj8dLEn4T7jLG9 . Реєстрація команд триватиме до 20 вересня 2021 р.

Будемо вдячні за поширення інформації про NBU University Challenge та надання контактів викладачів, які хотіли б посилити практичну складову навчальних курсів та зацікавлені бути наставниками команд-учасників NBU University Challenge. Із питаннями та пропозиціями звертайтеся на адресу research@bank.gov.ua. Інформацію про учасників та переможців минулорічної події можна знайти тут https://events.bank.gov.ua/uchallenge2020/ .

З повагою,

Відділ досліджень<https://bank.gov.ua/ua/research>

Національний банк України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *