Професор Податкового університету Ірина Чеховська серед переможців щорічного конкурсу імені Святого Володимира на краще науково-правниче видання

Професор Податкового університету Ірина Чеховська серед переможців щорічного конкурсу імені Святого Володимира на краще науково-правниче видання

Доктор юридичних наук, професор, завідувач кафедри цивільного права та процесу Навчально-наукового інституту права Університету державної фіскальної служби України Ірина Чеховська серед переможців щорічного конкурсу імені Святого Володимира на краще науково-правниче видання. Ірина Чеховська стала лауреатом ІІ премії у номінації «Цивільне право і процес; сімейне право; міжнародне приватне право» (секція «Підручники та посібники») за навчальний посібник «Медичне право України».

Щорічний конкурс імені Святого Володимира на краще науково-правниче видання проводить Євразійська асоціація правничих шкіл та правників спільно з Хмельницьким університетом управління та права імені Леоніда Юзькова.

Мета конкурсу – відзначення кращих наукових видань, які вийшли друком в Україні,  визнання  їх авторів лауреатами за встановленими номінаціями в галузі правничих наук та стимулювання подальших наукових досліджень у галузі права.

Цьогоріч для участі у конкурсі було подано сорок два наукових видання в одинадцяти номінаціях.

Детальну інформацію про результати щорічного конкурсу імені Святого Володимира на краще науково-правниче видання у 2021 році завантажити ТУТ.

Щиро вітаємо Ірину Василівну! Бажаємо подальших успіхів, наукових здобутків та перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *