Проведено науково-практичний семінар «Інноваційні фінанси: цифрові технології»

Проведено науково-практичний семінар «Інноваційні фінанси: цифрові технології»

28 жовтня на кафедрі фінансів імені Л.Л. Тарангул було проведено науково-практичний семінар «Інноваційні фінанси: цифрові технології». З привітальним словом виступила завідувачка кафедри, к.е.н., доцент Бедринець Мирослава Дмитрівна, яка наголосила, що цифрові технології є наступним етапом розвитку суспільства, тому здобувачі вищої освіти, які прагнуть стати фахівцями в своїй галузі, мають обов’язково здобути затребувані ринком праці навички з цифрових технологій.

В межах науково-практичного семінару «Інноваційні фінанси: цифрові технології» було проведено гостьову лекцію д.е.н., професора, завідувача кафедри економічної кібернетики, Національного університету біоресурсів і природокористування України Жерліцина Дмитра Михайловича, яку присвячено цифровому фінансовому профілю та безпеці фінансової інформації. Цікавим для студентів стало пояснення різниці між об’єктивним та придбаним атрибутом цифрового профілю та практичні поради щодо захисту своєї персональної інформації. 

Корисну інформацію для здобувачів вищої освіти підготувала к.е.н., доцент кафедри фінансів імені Л.Л. Тарангул Біленко Дар’ї Вікторівни, яка розповіла про ті сегменти фінансового сектора, які найближчим часом піддадуться революційним змінам з боку FinTech.

Також здобувачі вищої освіти мали можливість виступити на науково-практичному семінарі «Інноваційні фінанси: цифрові технології», доклади яких було підготовлено за керівництвом к.е.н., доцента кафедри фінансів імені Л.Л. Тарангул  Довгань Людмили Петрівни. Зокрема студентами було проаналізовано ринок криптовалют як складова інноваційних фінансів, презентовано  застосування інформаційних технологій для ефективного функціонування системи державного фінансового контролю в умовах карантину та багато іншого.

Сподіваємося, що проведений науково-практичний семінар «Інноваційні фінанси: цифрові технології» та гостьова лекція д.е.н., професора Жерліцина Дмитра Михайловича стали корисними заходами для здобувачів вищої освіти кафедри фінансів імені Л.Л. Тарангул. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *