Відкрита ВИХОВНА ГОДИНА ННІ ОАА

Відкрита ВИХОВНА ГОДИНА ННІ ОАА

«Хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього, хто не відає про славу своїх предків, той сам не вартий пошани», – безсмертний вислів Максима Рильського.

От і ми, в ННІ обліку, аналізу та аудиту такої ж думки.

Саме тому до 100-ї річниці нашого закладу вищої освіти куратор групи ОББ-21-2, к.е.н., доцент кафедри управлінського обліку, бізнес-аналітики та статистики Надія Параниця провела для студентів інституту відкриту виховну годину на тему: «Погляд через роки…. незабутні постаті».

81 студент інституту на одному подиху зустріли інформацію, коментуючи ті чи інші факти, що доносили лектори.

Активну участь в презентації прийняли студенти 3 курсу Конельська Ольга  група ОБП-19-2, Андрух Ольга Володимирівна, Костишина Аліна Русланівна  група  ОББ-21-4с, студенти 1 курсу Шендрик Ксенія Юріївна, Патрикей Анастасія Василівна, Гавриленко Владислав Олегович, Гордійчук Анастасія Сергіївна, Собко Яна Юріївна група ОББ-21-2.  Діти самостійно опрацювали музейний, архівний матеріал і доповнили розповідь куратора, що свідчить про небайдужість студентів до видатних історичних постатей, які власним прикладом, самовідданістю та наполегливістю створили такий потужний ЗВО і прославили його на віки.

#100років  #УДФСУ  #студентиуніверситету #випускники університету #ювілейУДФСУ #ННІОАА #nnioaa #випускникиподаткового

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *