Студенти Податкового пройшли сертифікацію користувачів erp-системою ISpro

Студенти Податкового пройшли сертифікацію користувачів erp-системою ISpro

3 грудня 2021 року в Державному податковому університеті відбулося вручення сертифікатів студентам, які пройшли навчання та успішно склали підсумковий іспит з користування erp-системою ISpro.

У рамках співпраці університету з ТОВ «ІС-ПРО» студенти групи ОББ 20-3с, що навчаються за освітньо-професійною програмою  «Облік, податковий аудит та бізнес-аналітика», згідно навчальних планів вивчали дисципліну «Навчальний практикум з обліково-аналітичного забезпечення управління з використанням ІТ». Розробила та викладала дисципліну завідувач кафедри облікових технологій та бізнес-аналітики Тетяна Паянок з метою поглибленого вивчення програмного продукту «ISpro».

За підсумковими результатами 14 студентів пройшли сертифікацію користувачів комп’ютерної програми «Комплексна система автоматизації підприємства «ISpro» по напрямкам: «Управління персоналом» і «Фінансовий облік та Логістика». Серед них: Кирило Гаркушин, Наталія Войтенко, Олексій Ступак, Владислав Міщенко, Вікторія Шепшинська, Людмила Покотильська, Володимир Пустовгар, Богдана Романенко, Валерія Баленко, Катерина Десятнюк, Ольга Головчук, Дарина Сергун, Яна Бондар та Ігор Яремчук.

Вручення сертифікатів та подарунків здійснював директор ТОВ «ІС-ПРО» Дмитро Борисов. Участь в заході також взяли: керівник напряму впровадження ВНЗ ТОВ «ІС-ПРО» Віталій Мазурчак, декан факультету податкової справи, обліку та аудиту Державного податкового університету Володимир Краєвський та завідувач кафедри облікових технологій та бізнес-аналітики Тетяна Паянок.

Пишаємося нашими студентами і вдячні нашому партнеру за підтримку освітнього процесу, надання студентам можливості отримувати сучасні практичні знання та бути конкурентоспроможними на ринку праці!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *