Доцент Податкового університету Олександра Мазіна отримала міжнародне визнання наукових досліджень від CIMA

Доцент Податкового університету Олександра Мазіна отримала міжнародне визнання наукових досліджень від CIMA

10 грудня 2021 року відбулася церемонія «The CIMA Global University and Academic Excellence Awards Celebration» – неймовірна подія глобального масштабу, яка об’єднала фахівців у сфері бухгалтерського обліку та академічних партнерів СІМА з усього світу.

Надзвичайно приємно, що на цьогорічній церемонії визнання наукових досліджень свою нагороду отримала й представниця Державного податкового університету – доцент кафедри бухгалтерського обліку Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту, заступниця завідувача кафедри з наукової роботи Олександра Мазіна. 

Олександра Мазіна була представлена на заході у номінації CIMA Research Excellence Award 2021 зі своїми науковими дослідженнями людського капіталу як об‘єкту бухгалтерського обліку та запоруки сталого розвитку як окремої компанії, так і економіки усієї країни.

Це визнання підтверджує професіоналізм науково-педагогічних працівників Державного податкового університету та високий рівень підготовки студентів! А співпраця університету з CIMA Україна не лише покращує підготовку фахівців з обліку та оподаткування, але й сприяє розвитку бухгалтерської професії.

Зазначимо, що цього року на розгляд було подано понад 400 номінацій #CIMAExellence від навчальних закладів та фізичних осіб у чотирьох категоріях: CIMA Teaching Excellence Award, CIMA Research Excellence Award, CIMA Campus Culture Excellence Award та CIMA Employability Excellence Award. Крім того, комітет з нагородження відібрав переможців CIMA Prize-Winner Excellence Award, CIMA Global Excellence Award та CGMA Campus of the Year Award на основі результатів іспитів CIMA у 2020 та 2021 роках. 

Вітаємо усіх номінованих та переможців у різних категоріях СІМА-нагород та бажаємо подальших успіхів і перемог!

І вкотре переконуємося, що Державному податковому університету є ким пишатися! Завдяки наполегливій праці, науковим здобуткам, професіоналізму та колосальній організаційній роботі наших науково-педагогічних працівників створено можливості для інноваційного розвитку університету та підготовки фахівців майбутнього.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *