Відбулась онлайн зустріч керівництва і фахівців Департаменту роботи з персоналом Держмитслужби

Відбулась онлайн зустріч керівництва і фахівців Департаменту роботи з персоналом Держмитслужби

27 січня 2022 року відбулась онлайн зустріч керівництва і фахівців Департаменту роботи з персоналом Держмитслужби зі студентами випускних курсів бакалаврату і магістратури Державного податкового університету, Університету митної справи та фінансів (місто Дніпро), Київського торгово-економічного університету та Тернопільского національного економічного Університету. 

Учасники зустрічі – студенти, які виявили бажання взяти участь у пілотному проєкті з формування кадрового потенціалу Держмитслужби – «Нове обличчя митниці», який триває у Волинській, Закарпатській, Київській, Львівській, Одеській митницях. 

Проєкт «Нове обличчя митниці» реалізується в межах Плану заходів з реформування та розвитку системи органів, що реалізують митну політику, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 13.05.2020 № 569. 

В межах цього проєкту Департаментом роботи з персоналом спільно з Департаментом спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби організоване онлайн навчання за курсом «Ключові компоненти здійснення митної справи», яке розпочнеться з 31 січня 2022 року і триватиме протягом трьох тижнів. 

Під час онлайн зустрічі були висвітлені питання, пов’язані з проходженням конкурсу на посади в митній службі, а фахівці Департаменту роботи з персоналом Держмитслужби відповіли на численні питання студентів. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *