Державний податковий університет та Економічний університет в Катовіце продовжують співпрацю

Державний податковий університет та Економічний університет в Катовіце продовжують співпрацю

10 років взаємодопомоги та підтримки! 10 років партнерства та дружби між Економічним університетом в Катовіце та Державним податковим університетом.

Оцінюючи роки плідної спільної праці, стає очевидним, що успіх, досягнутий вишами в останні роки, — це результат не лише спільних зусиль, але й міцних відносин, які побудовані на взаєморозумінні, довірі та повазі. 

Підтримка співпраці з іноземними партнерами в умовах політичної та економічної нестабільності є особливо важливою та надзвичайно цінною в такий непростий для України час. А те, що такі зв’язки оновлюються, переходять на новий, вищий рівень або мають перспективи для розвитку, дарує відчуття того, що весь цивілізований світ має жовто-сині кольори у своїх серцях, думках, та демонструє це у своїх діях.

Наша співпраця міцнішає з кожним роком, і разом ми підкорюємо нові вершини в науково-практичній та науково-педагогічній площинах. 

Сьогодні, під час засідання ректорату Державного податкового університету, з колективом вишу на онлайн зв’язку була й Агнешка ДЗЮБИНСЬКА – доктор філософії, доцент кафедри менеджменту підприємництва Економічного університету м. Катовіце (Польща). Пані Агнешка розповіла про важливі напрямки співпраці вишів, зокрема: про інституційний розвиток, а також розвиток дослідницьких та викладацьких компетенцій.

Польська колега наголосила на важливості міжнародної сертифікації та оновлення освітніх програм, підвищення питомої ваги англомовних предметів і розвиток студентів (не тільки формальна, а також неформальна освіта), мобільності, участі у конкурсах, спільних дипломах з іноземними університетами та багато інших аспектів розвитку самого вишу та його колективу.

Вдячні польським колегам за оновлення угоди про співпрацю між університетами та активне втілення в життя усіх її положень! Переконані, що відносини, які склалися між Економічним університетом в Катовіце та Державним податковим університетом на даний час, будуть лише зміцнюватися, а показники, досягнуті під час спільної діяльності, будуть зростати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *