В.о проректора ДПУ Василь Чмелюк відвідав місто Бидгощ

В.о проректора ДПУ Василь Чмелюк відвідав місто Бидгощ

01 червня в.о. проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та інвестицій Державного податкового університету Василь Чмелюк у складі делегації Міжнародного штабу допомоги українцям відвідав місто Бидгощ (Польща).
За дорученням в.о. ректора Державного податкового університету Валентини Унинець-Ходаківськоі було проведено зустріч з воєводою Куявсько-Поморського воєводства Миколаєм Богдановічем, директором кризового центру та безпеки Рафалом Револіньским і уповноваженим воєводи Лукашем Войчаком з питань співпраці з громадськими організаціями.
Також делегація провела перемовини з міською владою міста, зокрема з віце-президентом міста Міхалом Штибелем, уповноваженою з питань співпраці за кордоном Йоанною Затай-рос та головою бидгоського центру громадських організацій Доротою Глаза.
Під час проведених комунікативних зустрічей були обговорені питання щодо залучення інвестицій на відбудову та реновацію Університету; можливість проведення заходів в рамках освітнього проекту «Навчай миру!» в місті Бидгощ під патронатом місцевої влади в Польщі, наданню гуманітарної допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *