Вітання ректора Павла Пашка з Днем української писемності та мови

Дорогі українці! Щиро вітаю з Днем української писемності та мови! Українська мова – одне з найцінніших надбань нашої державності, найкрасивіша, наймилозвучніша та найрідніша серцю! І хоч народна мудрість стверджує, що ти людина стільки разів, скільки знаєш мов, я впевнений, що без рідної мови жодна людина не може повноцінно бути частиною

Початок

Кінець

Дорогі українці!

Щиро вітаю з Днем української писемності та мови!

Українська мова – одне з найцінніших надбань нашої державності, найкрасивіша, наймилозвучніша та найрідніша серцю! І хоч народна мудрість стверджує, що ти людина стільки разів, скільки знаєш мов, я впевнений, що без рідної мови жодна людина не може повноцінно бути частиною власного народу, його історії та культури.

Бажаю всім українцям любити рідну мову, думати, говорити й творити українською! Нехай наша солов’їна об’єднує покоління сильних духом та добрих серцем, возвеличує Україну та її народ крізь віки!

З повагою

         Ректор Державного податкового університету Павло Пашко

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy