Особливості освітнього процесу у першому семестрі 2020/2021 навчального року

Шановні студенти! За результатами консультацій з профспілками та студентським самоврядуванням адміністрацією Університету було прийнято рішення щодо формату освітнього процесу у першому семестрі 2020/2021 навчального року. В основу покладено два важливих чинники: перший – мінімізація контактів між учасниками освітнього процесу, другий – збереження на належному рівні якості освітніх послуг, що надаються

Початок

Кінець

Шановні студенти! За результатами консультацій з профспілками та студентським самоврядуванням адміністрацією Університету було прийнято рішення щодо формату освітнього процесу у першому семестрі 2020/2021 навчального року.

В основу покладено два важливих чинники: перший – мінімізація контактів між учасниками освітнього процесу, другий – збереження на належному рівні якості освітніх послуг, що надаються університетом.

На сьогоднішній момент Ірпінь перебуває у «зеленій» зоні карантину, що не передбачає додаткових обмеження на заклади вищої освіти.

Відповідно, враховуючи це та інші фактори:

  1. Другий, третій, четвертий та шостий (другий магістратури) курси почнуть свої заняття 1 вересня. ОДНАК в період з 1 по 13 вересня розкладом будуть передбачені виключно лекційні заняття, які проходитимуть ДИСТАНЦІЙНО. Лекції будуть проходити по кожному потоку відповідно до навчального плану;
  2. Перший, третій з нормативним терміном навчання та п’ятий (перший магістратури) курси почнуть свої заняття з 15 вересня.

Заняття будуть проводитись у дві зміни із різним часовим графіком для кожного курсу таким чином, щоб заняття різних курсів, які займаються в одну зміну починались та завершувались в різний час.

За кожною групою закріплюється окрема аудиторія, в якій будуть проходити усі заняття.

Тривалість одного заняття – 1 година 20 хвилин.

Також, розклад буде формуватися в такий спосіб, щоб певні дні використовувались виключно для проведення практичних (семінарських) занять, чи – для онлайн-лекційних занять.

Отже, у навчальному тижні будуть два послідовних періоди: один – практична робота, другий – лекційна та самостійна. При цьому, починаючи з 14.09.2020, лекційні заняття для потоку академічних груп загальною кількістю менше 40 осіб та з навчальних дисциплін, які передбачають вивчення документів, що містять державну таємницю, будуть проводитись аудиторно.

Основною платформою для дистанційної освіти залишається Moodle.

За більш детальною інформацією звертайтесь до дирекцій Навчально-наукових інститутів та навчального відділення Факультету.

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy