Дякуємо небайдужим студентам та працівникам!

Дякуємо небайдужим студентам та працівникам!

Університет висловлює подяку науково-педагогічним працівникам, студентам та працівникам студмістечка, які на волонтерських засадах допомагають студентам, які захворіли на коронавірусну інфекцію СOVID-19 і не можуть за сімейними обставинами знаходитись на самоізоляції в домашніх умовах.

Наразі студенти перебувають в ізоляторі, їх стан здоров’я задовільний, а небайдужі волонтери допомагають їм побороти інфекцію, при цьому дотримуючись норм карантину та особистої безпеки, безпосередньо не контактуючи із хворими. 

Серед них одногрупники, куратори групи, в якій навчаються студенти, науково-педагогічні співробітники, працівники студмістечка та інші небайдужі, які постійно підтримують хворих, допомагають продуктами харчування та всім необхідним для найшвидшого одужання. Також важливу роль у боротьбі з коронавірусною інфекцією відіграє Медичний центр Університету, який надає допомогу волонтерам та адміністрації гуртожитку, а також забезпечує належний медичний нагляд для студентів відповідно до алгоритму надання медичної допомоги хворим на коронавірусну хворобу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *