Відбудеться День зустрічі з випускниками у режимі он-лайн

    Дорогі випускники усіх років! Ніщо не завадить нам з вами традиційно зустрітися у перші вихідні червня, щоб разом прогулятися студентськими роками і згадати найприємніші моменти, пов’язані із навчанням у нашому університеті! Отже, на вас чекають: Що: звернення та вітальне слово ректора університету Павла Пашка та звернення до випускників

Початок

Кінець

 

 

Дорогі випускники усіх років! Ніщо не завадить нам з вами традиційно зустрітися у перші вихідні червня, щоб разом прогулятися студентськими роками і згадати найприємніші моменти, пов’язані із навчанням у нашому університеті! Отже, на вас чекають:

Що: звернення та вітальне слово ректора університету Павла Пашка та звернення до випускників Голови ради ветеранів університету Олександра Сластьоненка, 3D-екскурсія університетом, відео сюжет «Від минулого до сьогодення», відео концерт для випускників від КМЦ «Сузір’я» та слайд-шоу альбому «Наші випускники –студентські роки».

Де: офіційний сайт УДФСУ.

Коли: 6 червня 2020 року.

Примітка: якщо серед вас є сміливці, які готові записати відеопривітання від свого випуску – надсилайте нам на нашу електронну скриньку 12.02@nusta.edu.ua і ми обов’язково його оприлюднимо!

До скорої зустрічі!

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy