Відбудеться онлайн знайомство з Клубом майбутніх адвокатів

Шановні студенти та курсанти УДФСУ! В рамках підписаного Меморандуму про співпрацю між Університетом державної фіскальної служби України (УДФСУ) та Асоціацію адвокатів України запрошуємо вас на онлайн знайомство з Клубом майбутніх адвокатів та його керівництвом, яке відбудеться 1 квітня 2021 року о 15.00 на платформі Zoom. Приєднатися до зустрічі можна за

Початок

Кінець

Шановні студенти та курсанти УДФСУ!

В рамках підписаного Меморандуму про співпрацю між Університетом державної фіскальної служби України (УДФСУ) та Асоціацію адвокатів України запрошуємо вас на онлайн знайомство з Клубом майбутніх адвокатів та його керівництвом, яке відбудеться 1 квітня 2021 року о 15.00 на платформі Zoom.

Приєднатися до зустрічі можна за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/83669178759?pwd=MkFIR2d2RlZjV3FUOVpjNDZzbktCUT09

Ідентифікатор конференції: 836 6917 8759

Код доступу: rNX4cB

Довідково: Клуб майбутніх адвокатів України є структурним підрозділом Всеукраїнської громадської організації «Асоціація адвокатів України».

Основною метою діяльності Клубу є залучення до діяльності Асоціації осіб, які не мають статусу адвоката, популяризація адвокатської професії, сприяння та надання допомоги особам, які мають намір у майбутньому здобути статус адвоката, інформування про особливості адвокатської професії, проведення правових семінарів, круглих столів, майстер-класів, а також здійснення інших видів діяльності правового характеру.

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy