Вітаю з Днем української писемності та мови!

  Мова – це душа країни, загартована історією і відточена найталановитішими письменниками України, це найвагоміше надбання кожної людини та найбільша цінність усього українського суспільства! Віднедавна українською говорять картини у Національному художньому музеї України та звучить аудіогід в екскурсійних автобусах Польщі, Чехії, Угорщини, Білорусі, Литви, Греції і Берліну, а пісня гурту

Початок

Кінець

 

Мова – це душа країни, загартована історією і відточена найталановитішими письменниками України, це найвагоміше надбання кожної людини та найбільша цінність усього українського суспільства!

Віднедавна українською говорять картини у Національному художньому музеї України та звучить аудіогід в екскурсійних автобусах Польщі, Чехії, Угорщини, Білорусі, Литви, Греції і Берліну, а пісня гурту KAZKA потрапила у Топ-10 світового хіт-параду і змусила весь світ вчити українську.

У день української писемності та мови бажаю усім нам зберегти національну ідентичність і продовжувати створювати якісний, гідний світового рівня, продукт українською мовою. Спілкуватися ми можемо різними мовами світу, але думати і творити лише українською!

З повагою

Ректор Павло Пашко!

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy