Вітаємо Ніну Іванівну з ювілеєм!

  Шановна Ніна Іванівна! Від усієї великої родини Університету державної фіскальної служби України вітаємо вас з ювілеєм! Це саме та пора, коли Ви зустрічаєте бумеранг добрих справ і щирих посмішок, який Ви запускали всі ці роки. Дякуємо, що багато років поспіль Ви передаєте свою мудрість молодому поколінню, вкладаєте в них

Початок

Кінець

 

Шановна Ніна Іванівна!

Від усієї великої родини Університету державної фіскальної служби України вітаємо вас з ювілеєм!

Це саме та пора, коли Ви зустрічаєте бумеранг добрих справ і щирих посмішок, який Ви запускали всі ці роки. Дякуємо, що багато років поспіль Ви передаєте свою мудрість молодому поколінню, вкладаєте в них душу та виховуєте моральні цінності, вчите бути людьми з великої букви.

Бажаємо Вам поваги від колег і знайомих, безмірної любові близьких і рідних, а ще захоплення в очах оточуючих! Нехай життя грає всіма барвами веселки і дарує найкращі дні, в яких не буде поспіху і метушні, стресів і тривог. 

Зичимо Вам міцного здоров’я та довголіття! Нехай роки ніколи не відображаються на Вашому здоров’ї і душі.

 

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy