УДФСУ змінює режим роботи

Університет державної фіскальної служби України повністю змінює режим роботи і відтепер забезпечує життєдіяльність навчального закладу дистанційно в онлайн режимі.  Закликаємо вас комунікувати із УДФСУ за допомогою офіційних скриньок 11.02@nusta.edu.ua та nudfsuofficial@gmail.com, а всю необхідну інформацію шукати на офіційному Веб-сайті університету та на офіційних сторінках у соціальних мережах. Website – https://nusta.edu.ua/ Facebook

Початок

Кінець

Університет державної фіскальної служби України повністю змінює режим роботи і відтепер забезпечує життєдіяльність навчального закладу дистанційно в онлайн режимі. 

Закликаємо вас комунікувати із УДФСУ за допомогою офіційних скриньок 11.02@nusta.edu.ua та nudfsuofficial@gmail.com, а всю необхідну інформацію шукати на офіційному Веб-сайті університету та на офіційних сторінках у соціальних мережах.

Website – https://nusta.edu.ua/

Facebook – https://www.facebook.com/nudfsu/?epa=SEARCH_BOX

Telegram – https://t.me/nudfsu?fbclid=IwAR2Uf7EGI9xGrXGDwH8BNQxR2nprW9-H3ZVI9rJr5ZcL7kqTNipBTM9ZCwI

Instagram – https://www.instagram.com/udfsu_official/

Закликаємо кожного залишатися вдома! Берегти себе, не панікувати та дотримуватися рекомендацій лікарів!

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy