УДФСУ працюватиме дистанційно до 9 квітня

У зв’язку із епідеміологічною ситуацією в Україні, на період карантину встановленого Кабінетом Міністрів України та з метою запобігання поширення коронавірусної хвороби (COVID – 19) Університет державної фіскальної служби України до 9 квітня 2021 року переведено у дистанційний режим роботи. Отже, студенти та курсанти університету будуть вчитися дистанційно, а співробітники -

Початок

Кінець

У зв’язку із епідеміологічною ситуацією в Україні, на період карантину встановленого Кабінетом Міністрів України та з метою запобігання поширення коронавірусної хвороби (COVID – 19) Університет державної фіскальної служби України до 9 квітня 2021 року переведено у дистанційний режим роботи. Отже, студенти та курсанти університету будуть вчитися дистанційно, а співробітники – працюватимуть у режимі чергування, таке рішення прийняте адміністрацією університету.

Нагадаємо, що студенти УДФСУ перейшли на дистанційну форму навчання ще з 15 березня 2021 року, а особливості проходження служби (навчання) курсантів, не дали можливості в короткий термін звільнити їх з розташування.

Бережіть себе та близьких, адже головне – це ваше здоров’я!

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy