Запрошуємо до співпраці в рамках розміщення наукових статей у науковому фаховому журналі «Економічний вісник. Серія: фінанси, облік, оподаткування»

  Шановні колеги! Запрошуємо до співпраці в рамках розміщення наукових статей у  науковому фаховому журналі  «Економічний вісник. Серія: фінанси, облік, оподаткування» (категорія «Б»). У науковому фаховому журналі можуть публікуватися основні наукові результати дисертацій здобувачів наукових ступенів та досліджень претендентів на присвоєння вчених звань на підставі Наказу МОН України №, 1301 від

Початок

Кінець

 

Шановні колеги!

Запрошуємо до співпраці в рамках розміщення наукових статей у 

науковому фаховому журналі 

«Економічний вісник. Серія: фінанси, облік, оподаткування»

(категорія «Б»).

У науковому фаховому журналі можуть публікуватися основні наукові результати дисертацій здобувачів наукових ступенів та досліджень претендентів на присвоєння вчених звань на підставі Наказу МОН України №, 1301 від «15» жовтня 2019 року.

Журнал розміщено в міжнародних наукометричних базах даних, репозитаріях та пошукових системах: НБУВ, Crossref, Index Copernicus, Google Scholar, International Scientific Indexing (ISI), Advanced Science Index (ASI), Bielefeld Academic Search Engine (BASE).

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy