До Податкового завітали представники спортивних та університетських організацій Туреччини

До Податкового завітали представники спортивних та університетських організацій Туреччини

Заняття спортом і здоровий спосіб життя – один з основних пріоритетів Державного податкового університету. Саме тому у навчальному закладі підтримують розвиток усіх видів спорту. 

Сьогодні до Податкового завітала турецька делегація, до складу якої увійшли Виконавчий директор Європейської федерації хортингу п. Мусім Тюрк, а також представники спортивних та університетських організацій Туреччини. Мета візиту – реалізація спортивних напрямків міжнародного співробітництва, а також підвищення рівня обізнаності та фізичної активності у молоді.

Участь у зустрічі взяли: заслужений працівник фізичної культури і спорту України, Заслужений тренер України, заступник декана Факультету соціально-гуманітарних технологій та менеджменту Ігор Малинський, Перший віце-президент Всесвітньої федерації хортингу, майстер спорту України міжнародного класу, директор загальноосвітньої школи № 3 І-ІІІ ступенів міста Ірпінь Станіслав Федоров, а також представники кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я Державного податкового університету.

Під час проведення заходу присутні обмінялися власним досвідом, обговорили розвиток спорту та майбутні заходи, а також провели тренування з хортингу. Крім цього, гостям провели екскурсію навчальним закладом та вручили пам’ятні  подарунками.

Хортинг – це вид спорту, народжений в Україні у 2009 році, яким займається понад 10 000 осіб. На сьогодні набуває стрімкого розвитку у світі та Європі, понад 40 країн світу долучилися до цього виду спорту. 

Відмітимо, що Державний податковий університет активно співпрацює з Всеукраїнською громадською організацією «Українська федерація хортингу», яка є стейкхолдером за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт. Крім цього, університет націлений на розвиток і підтримку міжнародних зв’язків з Європейською федерацією хортингу, а також представниками спортивних та університетських організацій іноземних країн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *