Представники Юридичної клініки ДПУ взяли участь в Зимовій школі з консультування клієнтів

Представники Юридичної клініки ДПУ взяли участь в Зимовій школі з консультування клієнтів

Три дні крутих івентів, тренінгів та професійних лайфхаків для вмотивованих студентів з усіх куточків України! Саме такою була Зимова школа з консультування клієнтів в Освітньому домі прав людини в Чернігові, участь в якій взяли представники Навчальної лабораторі «Юридична клініка» Державного податкового університету.

Зимову школу ««Прокачай скіли з консультування» для студентів-консультантів  юридичних клінік провела Асоціація юридичних клінік України.

Під час трьох днів студенти покращували свої професійні навики юриста, отримали рекомендації та лайфхаки щодо підготовки до Олімпіади з консультування клієнтів (відбіркового конкурсу до Міжнародної  Олімпіади з консультування ім. Мостена-Брауна) та Всеукраїнського турніру з консультування клієнтів серед студентів-консультантів юридичних клінік.

Наші студенти-консультанти на чолі з завідувачем навчальної лабораторії «Юридична клініка» Тетяною Шолковою отримали цінну інформацію та попрацювали над питаннями: прав людини, етичних аспектів в роботі юридичних клінік, інтерв’ювання клієнтів, аналізу матеріалів справи, а також роботи з базами даних.

Це були неймовірно продуктивні дні, наповнені дружньою атмосферою, цікавими завданнями та невичерпним досвідом для майбутніх правників!

Пишаємося, що студенти Податкового університету стали активними учасниками Зимової школи і переконані, що набутий досвід обов’язково стане їм у нагоді!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *