Вітаємо професора Податкового університету Юлію Коваленко з Днем народження!

Вітаємо професора Податкового університету Юлію Коваленко з Днем народження!

Вітаємо доктора економічних наук, професора кафедри фінансових ринків та технологій Державного податкового університету, академіка Академії економічних наук України Юлію Коваленко з Днем народження!

Шановна Юліє Михайлівно!

Усім миром вшановуємо Вас у цю святкову днину, наша дорога професорко. Обнімаємо в добрий час Вашого славного ювілею, як обнімаються брати і сестри.

Постійна копітка праця протягом багатьох років в ім’я  науки, розбудови та зростання нашого навчального закладу, виховання молоді підняла Вас на п’єдестал людської шани і поваги, зріднила усіх нас. Ваш талант знаного доктора економічних наук, науковця-фінансиста, педагога, патріота додає творчої снаги всім, хто працює поруч із Вами, хто просто знає Вас. Ви є прикладом успішної самодостатньої людини як для студентів, так і для колег. Ваша наполегливість, новаторство, «непоправний» оптимізм наче магніт притягують оточуючих.

Ви, шановна Юліє Михайлівно, взірець елегантності, неповторного шарму, привітності та доброзичливості.

Тож хай множиться Ваша подвижницька праця науковця і педагога на благо Університету та Вашої родини, зігріває ясний світ і славить рідну землю любов до України!

Здоров’я Вам, добрих трудових буднів і світлих свят на многії літа.

З повагою – від імені колективу Державного податкового університету в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *